El nostre Blog

Treballem amb Robots Col·laboratius

A SEMAPRO creiem que és molt important reinventar-se i estar al dia amb les últimes tecnologies.

Per aquest motiu hem volgut apostar pels robots col·laboratius. Els robots col·laboratius, o Cobots, han estat creats per a treballar “mà a mà” amb els operaris. S’han dissenyat d’una manera segura per a que siguin un assistent per al treballador (o el treballador un assistent del cobot, depenent de com es miri). Dins d’un mateix espai i de forma eficient, els robots col·laboratius i els operaris treballen per millorar qualsevol procés que es proposi. Igual que els robots industrials, els cobots poden manipular, paletitzar, soldar, etc. L’aplicació necessita una eina especial per a cada operació i l’eina defineix l’aplicació. Per exemple, si li possem una pinça el cobot manipularà agafant amb la pinça l’objecte indicat i portant-lo al seu destí correcte; si li incloem una pistola de soldadura el cobot soldarà i així amb cada eina.

Dobot, Universal i Yaskawa. Las 3 marques amb las que SEMAPRO aposta per fer el salt a la robòtica industrial col·laborativa.

Després de fer una cerca exhaustiva al món de la robòtica col·laborativa i impregnar-nos dels seus múltiples usos i serveis hem apostat per las marques Dobot, Universal i Yaskawa. Per què? Las tres marques ens han ofert el que buscàvem: soport i seguiment en tot moment, professionalitat i confiança. Els tres pilars pels que es regeix SEMAPRO. Ens agrada obtenir dels nostres proveïdors el que nosaltres volem oferir als nostres clients.

SEMAPRO SL te presenta los últimos avances en robots colaborativos en Barcelona. Conoce cómo esta tecnología puede mejorar la eficiencia de tu empresa

A SEMAPRO ens hem format per a poder entrar al món de la robòtica col·laborativa i d’aquesta manera poder oferir als nostres clients un altre via dins de la robòtica industrial.

Una vegada formats en robòtica col·laborativa i amb el nostre autoaprenentatge, hem sigut capaços de possar els tres cobots a interactuar entre ells.

 

Hem evolucionat, realitzem projectes amb Robòtica Col·laborativa per continuar aportant al client solucions innovadores.

CONTACTE

PASEO FERROCARRILES CATALANES Nº164,
08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT, BARCELONA

931 57 02 18
semapro@semapro.es

SEMAPRO - SERVEI I MANTENIMENT PER A ROBÒTICA S.L

Desplaça cap amunt