El nostre Blog

Hem escollit l’any 2024 com l’any de l’inici del canvi.

Després de 18 anys en constant evolució, hem escollit l’any 2024 com l’any de l’inici del canvi.

Després de molt de treball i dedicació, per sort, ens trobem en un punt on creiem que tenim que donar una passa més enllà amb la nostra empresa. I a SEMAPRO apostem per un canvi d’imatge.

Al principi no pensàvem que fos possible millorar el nostre logotip, creiem que era el millor que podiem tenir, però, a la vegada, estavem convencuts de que necesitàvem un nou enfocament. Gràcies al treball de les nostres dissenyadores i al nostre inconformisme, junts hem aconseguit la nostra nova imatge. Basant-nos en els nostres principis, hem creat una imatge corporativa més moderna i, a la vegada duradera, que transmeten els nostres principals valors: confiança, experiència, responsabilitat i professionalitat.

Presentem el logotip que teniem abans i el logotip actual.

Imagen corporativa anterior y nueva de Semapro, servicio y mantenimiento para robotica en Barcelona

Amb aquest canvi de logotip, volem transmetre un missatge d’ innovació, creixement y adaptabilitat. Volem assegurar-nos de que el nostre logotip sigui reconegut i associat amb els alts estàndards de qualitat i professionalisme que ens caracteritza.

Aquest canvi no es tracta només d’una imatge visual, sino també d’un reflexe del nostre compromís continu amb els nostres clients i socis comercials. Estem compromesos a brindar-lis el millor servei i experiència possible, i creiem que aquest nou logotip ens ajudarà a consolidar encara més aquesta relació.

Volem agrair a tots el seu recolzament continu al llarg dels anys. Esperem que comparteixin la nostra emoció per aquest nou capítol a la historia de la nostra empresa. Estem ansiosos per veure com el nou logotip ens ajudarà a avançar cap un futur brillant tots plegats!

Gràcies de nou i seguim treballant junts cap a l’èxit!

Plantilla de Semapro - Robótica en Barcelona 2024

Hem evolucionat, realitzem projectes amb Robòtica Col·laborativa per continuar aportant al client solucions innovadores.

CONTACTE

PASEO FERROCARRILES CATALANES Nº164,
08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT, BARCELONA

931 57 02 18
semapro@semapro.es

SEMAPRO - SERVEI I MANTENIMENT PER A ROBÒTICA S.L

Desplaça cap amunt