El nostre Blog

Visitem les majors fires de robòtica del país

Comencem per Advanced Manufacturing Barcelona

Al 2023 vam tenir l’oportunitat d’apropar-nos a les majors fires d’innovació industrial del país. El 13 i 14 de septembre vam visitar Advanced Manufacturing Barcelona on vam poder veure las noves tecnologies del sector manufacturer. Vam descobrir les propostes més avantguardistes en maquinaria pel tractament de metalls, peces industrials, impressió 3D, integració industrial, externalització, enginyeria, materials, acabats superficials, assegurament de qualitat i proves de producte.

Coneixem Metal Madrid

El 15 i 16 de novembre ens desplacem a Metal Madrid. La fira forma part d’ Advanced Manufacturing Madrid i és reconeguda com el principal esdeveniment al camp de la fabricació, mecanitzat i processament de metalls. Allà, vam tenir l’ oportunitat d’ establir moltes relacions comercials i de conèixer diferents opcions per maximitzar la productivitat dels processos de producció.

Tot i que encara no hem tingut la possibilitat de tenir el nostre propi stand a cap d’elles, des de SEMAPRO creiem essencial estar al corrent de las últimas tecnologies en robòtica industrial i poder conèixer als nostres companys de sector. Estem plenament convençuts de que la unió potencia les nostres capacitats i que tots tenim alguna cosa valiosa a oferir. Per aquest motiu és fonamental participar en aquest tipus d’ esdeveniments.

Hem evolucionat, realitzem projectes amb Robòtica Col·laborativa per continuar aportant al client solucions innovadores.

CONTACTE

PASEO FERROCARRILES CATALANES Nº164,
08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT, BARCELONA

931 57 02 18
semapro@semapro.es

SEMAPRO - SERVEI I MANTENIMENT PER A ROBÒTICA S.L

Desplaça cap amunt